Szilveszteri outfitek second-hand módra

Több szezonális poszt is készült már a blogra, de talán ez lesz a legizgalmasabb. Ebben a bejegyzésben szilveszteri outfit ötleteket hoztunk nektek, amik nem csak rettentően egyediek, de még olcsón is beszerezhetők, mert bármilyen turiban megtalálod őket, vagy DIY is elkészíthetsz néhány darabot. Igyekeztünk különböző aesthetic-ekből válogatni, hogy mindenki találjon számára megfelelő ötletet.

Nem is kérdés, hogy a szilveszter az év egyik olyan napja, amihez külön fel kell öltözni. Csillámok, csillogás, estélyi ruhák, magassarkú cipők, öltöny és elegáns viselet: meg kell adni a módját az újév köszöntésének. Nem egyszer futottam már abba a problémába, hogy különböző kiöltözős bulik miatt el kellett mennem olyan ruhadarabokat vásárolni, amelyeket később alig-alig hordtam. Nyilván senki se várhatja el tőlünk, hogy a fentebb említett ruhákkal rendelkezzünk. Megéri egy buli, hogy elmenjünk a legközelebbi fast-fashion boltba és vegyünk egy olyan ruhát, amit soha többé nem fogunk hordani?


Menjünk inkább turizni! Több jó indokot is tudunk mondani, hogy miért érdemes szilveszter előtt meglátogatni a hozzád legközelebb eső second.hand boltokat. Egyrészt a karácsonyi vásárlás után olcsóbban tudunk új ruhákhoz jutni. Olyan darabokat tudunk vásárolni amellyel hozzá tudunk járulni az etikus ruhavásárláshoz és a turikban is könnyen találhatunk olyan outfiteket, amelyeket minden üzletben megtalálhatunk. Járjunk nyitott szemmel és legyél a legjobban öltözött most szilveszterkor. 

Rengeteg turkáló az újév előtt hatalmas kiárusítást tart, ilyenkor pár száz forintért egy egész új szettet könnyedén be tudunk szerezni (nyilván tömegre azért számítani kell). 


Szeretnénk pár outfit ötletet mutatni, amellyel inspirálni tudunk benneteket a szilveszteri bulik előtt.  


1. Bling-bling

Jelenleg a karácsonyi időszakban tele van az összes Háda és Humana mikulásos, rénszarvasos és égősoros kötött pulcsikkal. Ha az előző évek tapasztalataira alapozunk, akkor a két ünnep között ellepik majd az említett üzleteket a mindenféle csillogós, glitteres és flitteres ruhadarabok.

Hogyha szívesen mozognál a klasszikus vonalon és kapnál magadra valami figyelemfelhívót a szilveszteri buliba, akkor mindenképpen érdemes ellátogatni valamelyikbe, a kedvenc turijaid közül.



Forrás: Pinterest


2. Harisnya újrahasznosítva

Az utóbbi években tele van a TikTok és a Pinterest DIY ötletekkel, hogy hogyan tudod felhasználni a már megunt ruháid és szerintünk az egyik legjobb, amit simán felvehetsz szilveszterkor is, az különböző harisnyák (nejlon, necc) újrahasznosítása felsőként vagy más kiegészítőkent.

Az alábbiakban találsz néhány kép inspirációt, de igazából csak egy megunt/lyukas harisnya kell hozzá, valamint egy olló és ezután csak a képzeleted szab határt.




Forrás: Pinterest

3. Full fekete

Mi is elegánsabb, mint egy teljesen fekete outfit és ennek bármilyen formája? Lehet szó itt egy sima ruháról, szoknya-garbó vagy egy blézer-nadrág kombóról. Amennyiben szeretnénk feldobni lehet hozzá egy csillogós felsőt, táskát vagy cipőt választani. Elegáns, mégis egy örök klasszikus, amely mindig egy biztos választás.





Forrás: Pinterest

4. Monokróm

Ki szeretnél tűnni a szilveszteri tömeg sötétségéből? Válassz ki egy teljesen más és vibráns színt! Ezeket is tudod kedvedre variálni: szoknyával, nadrággal, pulcsival, mégis garantáljuk, hogy egyedi outfited lesz.




Reméljük tudtunk Benneteket inspirálni és tudtunk ötleteket adni, ahhoz, hogy a szilveszteri buli legjobban öltözöttjei legyetek!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések