Tőlünk, Nektek! - Minden turi, amit mi ajánlottunk!

             Elröppent az ősz, mindjárt itt van a karácsony, mi pedig ebben az időszakban igyekeztünk veletek megosztani az összes olyan ötletünket, amivel ti is rákaphattok a turizás élményére! Több platformon is próbáltunk bemutatni minél több lehetőséget a használt ruha vételre és eladásra. Ebben a blogposztban szeretnénk összegyűjteni az összes megemlített turit, platformra bontva, hogy egy helyről tudjatok csemegézni belőlük!


A BLOG

Első blogposztunkban már egyből kitálaltunk és elárultuk a mi kedvenc helyeinket Budapesten. Ezeket szedtük össze, vannak nagyon is ismerősen csengő nevek, de vannak köztük eldugott kincsek is, amiket érdemes lesz felkeresni!

1. Humana Vintage

    HelyszínBudapest, Károly krt. 8. VAGY József krt. 74.

2. Maggie's London

    Helyszín: Budapest, Margit krt. 40.

3. Lovebug Vintage Shop

    Helyszín: Budapest, Margit krt. 62.

4. Retrock Budapest

    Helyszín: Budapest, Anker köz 2-4.

5. Antifactory Vintage Shop

    Helyszín: Budapest, Paulay Ede utca 43.

Bővebben mindegyik üzletről az eredeti cikkben olvashattok, lessetek bele mindenképp: https://huszdollarazsebemben.blogspot.com/2022/09/kedvenc-budapesti-turkaloink.html?fbclid=IwAR3xCtTmJ6EWB0CYbD8yiz13IqTVmx0NaQF1YSud2SEyGjMhc5sKstiBgSU


Facebook

Tomboló Facebook oldalunkon rengeteg olyan posztot is fogtok tudni találni, ami nem csak a blogposztokról szól, hanem ezen felül is még több lehetőségről és üzletről mesélünk nektek! Nem is kevés Turiról volt szó, az oldalunkon érdemes böngészni, ha nem ismered még a pesti turikat!


HUMANA

Jól ismerjük mindannyian, leárazásaikkal mindig megbolondítják a turizni vágyó tömegeket. Érdemes követni őket instán is, pont ezért, hogy amikor indul a roham, te is el tudd csípni a legjobb darabokat!



CREAM

A Creamet sem kell bemutatni még talán a kezdő turizóknak sem. A messziről virító brit minták a cégéren már csalogatóak. Régóta a piacon, körutaktól kezdve, csomópontokon keresztül, egészen aluljárókig mindenütt van üzlet. Ha már belebotlasz egybe, nézz is be!



MEGA MARKET

Facebookon az első olyan lánc, ami talán kevesebb embernek lesz ismerős, elsőre talán még nem is vonz a külső. Azonban muszáj betekinteni a felszín alá, ugyanis az ő alacsony áraikkal mindenképpen megéri a kincsvadászat, hogy minél kedvezőbben tudjunk találni, valami igazán különlegeset!


CSERITI

Kettőt pislogtunk és máris egy tucatnyi üzlettel vannak már jelen a fővárosban a Cseriti üzletei. Azt hiszem már egyre nagyobb divatja lesz ennek a szokásnak itthon is, hogy az adományboltok az igazi lelőhelyei a szívünk választott használt termékeinek. Csekkoljátok az oldalon a kedvezményeiket is, nekünk egyik kedvencünk: https://www.cseriti.hu


HÁDA

A turik itthoni koronázatlan királya bizony a Háda. Még a nagyszüleink is innen szerezték be a patchworknek valót és egy jó klasszikust bizony nehezen lehet visszautasítani. Kiló és darabszámos üzleteik is vannak, ilyen sorrendben is mutattuk be őket posztjainkban!




Ha eddig nem tettétek volna, mindenképp csekkoljátok a Facebook oldalunkat, hogy minél többet tudhassatok meg: https://www.facebook.com/huszdollarazsebemben



TikTok


Egyik legvirágzóbb platformunk, ez nem vitás. Azon kívül, hogy itt is mutatunk egy csomó turit, megleshetitek a turi fitcheck-jeinket, kedvcsinálókat a kincskereséshez, vagy éppen

De itt is bemutattuk a Humanát, amikor leárazások voltak, vagy jártunk együtt a Retrockban, úgyhogy már csak a korábbiakból is ismerős helyekre kalauzol a fiók.

Egy olyan hely, amit itt mutattunk be például:

Narancsliget Adományközpont

Ez a kis eldugott hely a definíciója a turkáló/vintage/secondhand boltoknak. Hatalmas a választék a ruhákból, csecsebecsékből, használati tárgyakból, könyvekből, lesz mikért kutakodni. Ráadásul te mondod meg, hogy mennyit szeretnél fizetni az összegyűjtött zsákmányért!

Helyszín: Budapest, Síp utca 17.


Nem semmi kis vidik vannak itt, mindenképpen vessetek rá egy pillantást: https://www.tiktok.com/@huszdollarazsebemben


Reméljük élveztétek ezt az utat, amit közösen tettünk meg ebben az egyetemi félévben! Mi nagyon élveztük ezeknek a szuper lehetőségeknek a bemutatását, reméljük, hogy ti is kedvet kaptatok és legalább annyira lesztek turi őrültek mint mi!


Love yall <3














Megjegyzések

Népszerű bejegyzések